Skip to content

Ontvangst BACK TO LIVE in het Beatrixgebouw te Utrecht

Beste bezoeker,

Hartelijk welkom op het eerste Fieldlab-event in het Beatrixgebouw namens Axxes Logic. Bij binnenkomst  hebben we met jouw toestemming een gezondheidscheck uitgevoerd en heb jij gebruik gemaakt van één van onze entree oplossingen. Axxes Logic is gespecialiseerd in Smart Entry Solutions en wij houden graag contact met jou en horen daarom later graag meer over hoe je de gezondheidscheck hebt ervaren. 

Hoe nuttig is het?

Hoe nuttig is een gezondheidscheck als je de overdracht van virus besmettingen zoals COVID-19 wilt voorkomen? In hoeverre helpt deze check als je op je eigen locatie de veiligheid van je gasten wilt waarborgen? 

Triage en een gezondheidscheck bij binnenkomst bij de entree van een gebouw of locatie is voor velen nog nieuw. Er zijn daarom ook nog veel onduidelijkheden en meningen over de waarde er van. Onze taak? Ervoor zorgen dat jij het vertrouwen van de markt hebt door een aantoonbaar veilige omgeving te creëren. Met optimale controle en maximale gastvrijheid voor een onbeperkt aantal bezoekers. Een omgeving die zich aanpast aan de wensen en behoeften van de tijdsgeest. 

Nieuwsgierig naar de bevindingen van Field Lab evenementen?   

Wil je op de hoogte blijven van onze bevindingen van de Field lab-sessies en ook over de ervaringen van de andere deelnemers, dan kun je je contactgegevens hieronder via het formulier aan ons doorgeven. We zullen je aansluitend op de Field lab evenementen enkele korte vragen en stellingen toezenden die je kunt beantwoorden. Die antwoorden gaan we verwerken en aan je terugkoppelen. 

Zo helpen we elkaar met het verbeteren van de ontvangst, registratie en doorstroom van grote groepen mensen met een betrouwbare gezondheidscheck. Zodoende kunnen wij in de  toekomst de bezoekersstromen naar eventlocaties beter beheersen en de veiligheid van de gasten waarborgen.