Skip to content

Axxes Pro

 

Axxes Pro, de alles-in-een oplossing

Een toegangspoort die zorgt voor een veilige, hygiënische en snelle doorloop!

Axxes Pro is de ultieme oplossing als het gaat om toegangscontrole. Aan werkelijk alles is gedacht. 

Het begint met een persoonlijke begroeting. Een bezoeker wordt welkom geheten door het systeem en de procedure om toegang te krijgen tot de locatie of het evenement start. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en state-of-the art hard-& software verloopt de controle en registratie soepel, snel en gastvrij! 

Een gezondheidscheck wordt uitgevoerd door gebruik te maken van thermische camera's die binnen een paar seconden de temperatuur van een bezoeker meet, op 0,1 graden nauwkeurig! Is de gemeten temperatuur te hoog, dan wordt de bezoeker geen toegang verschaft tot het event. De ingebouwde camera's kunnen desgewenst zelfs een screenshot van de desbetreffende bezoeker maken. 

Door het koppelen van een QR reader kan eenvoudig de data van bezoekers gecontroleerd worden, waarna registratie automatisch wordt voltooid. Het systeem is gekoppeld aan een touchscreen display waarbij de bezoeker een kort stappenplan volgt en de gestelde vragen op het display beantwoord. Voor maximale hygiëne en veiligheid is er een infrarood dispenser geïntegreerd die de handen volautomatisch desinfecteert. 

De Axxes Pro is volledig naar jouw eigen wensen en behoefte aan te passen. Zo is het mogelijk om mondkapjes- en/of handschoenen uitgifte in de toegangspoort te integreren. Deze volwaardige toegangspoort, ontwikkeld van hoogwaardige materialen. De automatische deuren gaan pas open nadat een bezoeker alle vragen correct heeft beantwoord en alle benodigde stappen zijn voltooid. 

De Axxes Pro is aan te passen aan jouw eigen huisstijl door het plaatsen van jouw logo of bedrijfsnaam op het zijpaneel. De mogelijkheden van de Axxes Pro zijn grenzeloos. Graag bespreken we jouw specifieke wensen en behoeften om tot de perfecte configuratie voor jouw locatie of evenement te komen.

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van Axxes Pro