Skip to content

Axxes Premium


 

Axxes Premium, zoveel toepassingen in een toegangszuil

Op zoek naar een oplossing die bijdraagt aan een snelle doorstroom, maar wel op een veilige en gecontroleerde manier? Zodat je zeker bent dat bezoekers optimaal voorbereid jouw locatie betreden. Dan is de Axxes Premium dé oplossing voor jou!

Axxes Premium biedt een grote verscheidenheid aan toepassingen binnen één toegangszuil. Een gezondheidscheck van een bezoeker wordt eenvoudig en accuraat uitgevoerd middels een thermische camera, die de temperatuur meet tot 0,1 graden nauwkeurig. Wanneer de gemeten temperatuur te hoog is, wordt de toegang tot de locatie geweigerd. Ook is het mogelijk een screenshot van de bezoeker te maken. Met de geïntegreerde QR scanner is registratie een fluitje van een cent. En is het zelfs mogelijk de badge uitgifte vanuit de zuil te realiseren.

De infraroodcamera's scannen de handen van bezoekers en voorzien deze automatisch van handgel om de handen te desinfecteren. Vanwege de flexibele indeling van de Axxes Premium is het ook mogelijk de uitgifte van mondkapjes en/of handschoenen te integreren. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos en bespreken we graag met jou de gewenste configuratie.

Met de Axxes Premium toegangszuil ben je verzekerd van een soepele toegangscontrole, waarbij bezoekers gecontroleerd op een veilige en hygiënische manier jouw locatie te betreden.

Meer weten over de Axxes Premium