Skip to content

Advies

Advies

Optimale controle en maximale gastvrijheid

In het entreegebied van een locatie gebeurt veel. Heel veel. Je wilt dat alle verschillende facetten naadloos op elkaar aansluiten om zo een goede en veilige doorstroom te creëren. Met meer dan 25 jaar ervaring in het full service organiseren en begeleiden van groepen mensen bij congressen, beurzen en andere grootschalige evenementen, weten wij als geen ander welke vraagstukken er spelen in de markt. 

Onze taak? Ervoor zorgen dat jij het vertrouwen van de markt hebt door een aantoonbaar veilige omgeving te creëren. Met optimale controle en maximale gastvrijheid voor een onbeperkt aantal bezoekers. Een omgeving die zich aanpast aan de wensen en behoeften van de tijdsgeest.

 

Meer dan 25 jaar ervaring

Dit realiseren we door onze expertise in te zetten, zo denken we aan de voorkant al graag mee over de inzet en invulling van crowd management. Daarbij maken we gebruik van onze totaaloplossingen in de vorm van innovatieve toegangssystemen gemaakt van hoogwaardige materialen en de integratie van state-of-the-art functionaliteiten. 

Nederlandse kwaliteit

Onze oplossingen zijn ontwikkeld in Nederland en worden hier ook gebouwd. Die Hollandse kwaliteit zie je overal in terug, straalt je van afstand al tegemoet en vind je ook in de binnenkant terug. Over elk detail is nagedacht, met de gebruiker en de toepassing in het achterhoofd. Kwaliteit die zorgt voor accurate controles, hoge uptime en eenvoudige integratie van aanvullende functionaliteiten. Daarom denken we graag met je mee. Over de mogelijkheden die er zijn, de ideale opstelling en verhouding tussen toegangszuilen- en poorten en het gewenste aantal hostessen. 

Human interaction

Wij geloven dat human interaction nooit helemaal weg te denken is. Natuurlijk is het aan te raden nog altijd medewerkers stand-by te hebben om bezoekers gastvrij de weg te wijzen en te helpen. Met de oplossingen van Axxes Logic ben je hier alleen niet meer afhankelijk van. Dat levert naast de gewenste beperking van menselijke interactie, vanuit een gezondheidsperspectief, ook een enorme kostenbesparing op. 

Kostenbesparend en efficiënt

Een klein rekensommetje: Een hostess kan 1 a 2 bezoeker per 5 minuten afhandelen. Dat is inclusief controle, registratie en badge-uitgifte. Kijkend naar de oplossingen van Axxes Logic zien we dat ditzelfde proces door het inzetten van onze toegangspoorten versneld wordt tot 6 bezoekers per minuut. Een significante versnelling van het proces, waarmee logischerwijs bespaart kan worden op het aantal in te zetten medewerkers of hostessen.