Skip to content
Smart Entry Solutions bij ‘Back2Live’ en Guido Weijers!

Smart Entry Solutions bij ‘Back2Live’ en Guido Weijers!

Op maandag 15 februari jl. heeft Axxes Logic met haar Smart Entry Solutions bijgedragen aan een veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke ontvangst van 500 bezoekers tijdens het eerste pilotevenement in het Beatrix Theater in Utrecht. Hiermee was het eerste Fieldlab evenement, het zakelijke congres, 'Back2Live' voor event professionals, marketeers en media een feit. De locatie werd opgedeeld in drie zogenoemde bubbels, met elk een eigen set aan maatregelen, waarin de verschillende bezoekers zich mogen bewegen. Bij elke bubbel werden de Smart Entry Solutions van Axxes Logic ingezet voor een gastvrije ontvangst mét gezondheidscheck.

Voor het tweede Fieldlab evenement heeft Axxes Logic op zaterdag 21 februari jl. wederom 500 live bezoekers mogen ontvangen in de Jaarbeurs. Dit keer was er een voorstelling van Guido Weijers met als titel 'Masterclass Geluk' in het Beatrix Theater in Utrecht en hebben wij het toegangsgebied ingericht met verschillende Smart Entry Solutions. Het publiek tijdens dit tweede Fieldlab evenement bestond uit bezoekers die een felbegeerd ticket hadden gekocht om hierbij aanwezig te kunnen zijn. Ook tijdens dit evenement was de locatie opgedeeld in bubbels en werd bij elke bubbel de Smart Entry Solutions van Axxes Logic ingezet voor een veilige binnenkomst bestaande uit triage vragen, infrarood temperatuur meting en desinfectie van de handen.

Op beide evenementen hebben geen besmettingen plaatsgevonden. Er werd mede dankzij de Smart Entry Solutions van Axxes Logic een veilige, gastvrije en effectieve omgeving gecreëerd waarbij in totaal 1000 bezoekers, verdeeld over 2 dagen, in een ruimte aanwezig hebben kunnen zijn. Wij zijn uiteraard trots op deze uitkomsten en dit is niet onopgemerkt gebleven. De media zijn bij beide evenementen ruimschoots vertegenwoordigd geweest en heeft de Smart Entry Solutions van Axxes Logic veelvuldig gedeeld op nieuwszenders, social media kanalen en in gedrukte media.

Hieronder laten we graag de aftermovie van Guido Weijers zien geproduceerd door Loens media:

Next article Ervaar de toegevoegde waarde van Axxes Logic