Skip to content
Smart Entree Solutions en Live

Smart Entree Solutions en Live

Al bijna een jaar lang worden er geen fysieke live evenementen, congressen, zakelijke events, festivals en concerten georganiseerd. Een loodzwaar jaar voor de sector waaronder organisatoren en de hele keten die de ruggengraat van de evenementensector vormt. Perspectief, een stip aan de horizon is wat de sector nu nodig heeft.  

Voor zakelijke inhoudelijke events komt het oude normaal van vóór corona niet meer terug, verwacht de sector. Een deel van de inhoudelijke events waaronder congressen, bijeenkomsten en vergaderingen zullen voortaan online of hybride plaatsvinden met een deel van de deelnemers fysiek op de locatie aanwezig en een deel op afstand, terwijl die mensen er normaal gesproken voor in de auto of het vliegtuig waren gestapt.  

Back to Live

Live events gaan weer sterk terugkomen in de tweede helft van 2021, Er is veel animo en de behoefte elkaar live te ontmoeten is ongekend groot. Door de COVID-19 pandemie is er nu meer dan ooit aandacht voor de ontvangst, registratie en doorstroom van grote groepen mensen met een betrouwbare gezondheidscheck. Hoe kun je dit op een efficiënte, effectieve én gastvrije manier doen? Het is de verwachting dat de publieke opinie en wensen en eisen ten aanzien van Smart Entry Solutions blijvend veranderen. De oplossingen van Axxes Logic zijn dan ook toekomst gericht en ontwikkelen zich mee met de nieuwe omstandigheden.

Optimale Crowd Control

Axxes Logic heeft hierop het antwoord. Met meer dan 25 jaar ervaring in het full service organiseren en begeleiden van groepen mensen bij congressen, beurzen en andere grootschalige evenementen weten wij als geen ander welke vraagstukken er spelen in de markt. Onze taak? Ervoor zorgen dat jij het vertrouwen van de markt hebt door een aantoonbaar veilige omgeving te creëren met optimale controle en maximale gastvrijheid voor een onbeperkt aantal bezoekers.

Previous article Axxes Logic leverancier van de Fieldlab evenementen